Wat is de beste Oral B tandenborstel?

Tegenwoordig raadt elke tandarts het je aan: poets met een elektrische tandenborstel. Als je op zoek naar een dergelijke nieuwe tandenborstel gaat, stuit je ongetwijfeld al snel op Oral B. Dit bedrijf is één van de pioniers binnen de wereld van (elektrische) tandenborstels. Wij zijn, samen met onze partner Coolblue, op zoek gegaan naar de beste Oral B tandenborstel. Wil je onze bevindingen lezen? Bekijk dan zeker even dit artikel.

Oral-B PRO 2 2500 Zwart + Oral-B Cross Action

In onze ogen is dit de allerbeste Oral B tandenborstel. Deze tandenborstel voldoet aan alle verwachtingen en heeft bovendien een relatief gunstig prijskaartje. Voor sommige tandenborstels betaal je al snel een bedrag van ruim 100 euro. Voor deze tandenborstel van Oral B betaal je echter maar 68 euro. Dat klinkt als een goede deal, niet waar?

Dat is zeker het geval als je naar de prestaties en functies van deze tandenborstel kijkt. Om een voorbeeld te geven: deze tandenborstel heeft de beschikking over een poetsdruksensor. Zodra je iets te veel kracht zet, gaat er direct een rood lampje branden. Dat rode lampje geeft aan dat je minder kracht moet zetten, zodat je tandvlees niet beschadigd raakt. Ideaal.

Daarnaast krijg je bij aanschaf van deze tandenborstel ook nog een handig reisetui meegeleverd. Je kunt de tandenborstel, en eventuele opzetborstels, op een handige en veilige manier meenemen.

Een andere handige functie is de dubbele timer. Deze timer geeft je een seintje als je naar een ander gebied in je mond moet gaan. Door deze seintjes op te volgen, besteed je aan elk gebied in je mond evenveel tijd en aandacht. Tevens geeft deze timer aan wanneer de 2 minuten voorbij zijn. Als je de 2 minuten volbracht hebt, heb je jouw tanden op de juiste manier gepoetst.

Tot slot willen we graag nog benoemen dat je de keus hebt uit twee poetsstanden. Je kunt kiezen voor een intense reiniging of voor een zachtere poetsstand.

Extra opzetborstels

Als je een elektrische tandenborstel gebruikt, is het van belang om regelmatig de opzetborstel te vervangen. Op die manier kan je het maximale resultaat blijven behalen. Bij het aanschaffen van een opzetborstel moet je op verschillende facetten letten. In dit geval is het bijvoorbeeld van belang dat de opzetborstel op deze elektrische tandenborstel past.

Overigens krijg je bij aanschaf van deze elektrische tandenborstel al direct 4 opzetborstels meegeleverd. Wat dat betreft ben je voor het eerste jaar al volledig klaar. Het advies is namelijk om na 3 maanden van opzetborstel te wisselen.

Het beste resultaat

Wil je graag het beste resultaat behalen? Wil je stralend witte tanden hebben? Dan kunnen wij het gebruik van een flosapparaat ook absoluut aanraden. Een flosapparaat haalt de resten tussen je kiezen en tanden weg, waardoor je ook die ruimtes perfect schoon weet te houden. Een combinatie van een elektrische tandenborstel en een flosapparaat is dan ook garantie voor een stralend, wit en gezond gebit.

De leukste cadeauwinkels van Nederland!