Wat is de beste elektrische tandenborstel?

Als je recent bij je tandarts geweest bent, heb je wellicht het advies gekregen om met een elektrische tandenborstel te poetsen. Of deed je dit al jarenlang? Ons advies is óók om met een elektrische tandenborstel aan de slag te gaan. Een dergelijke tandenborstel heeft simpelweg een perfecte werking, terwijl je hier zelf vrij weinig moeite voor hoeft te doen.

Ben je op zoek naar een nieuwe tandenborstel? Dan wil je ongetwijfeld wel weten wat de beste elektrische tandenborstel is. Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan! Hieronder kan je een review vinden van de – in onze ogen – allerbeste elektrische tandenborstel op dit moment:

Oral-B PRO 2 2500 Zwart + Oral-B Cross Action

Naar onze bescheiden mening is de Oral-B PRO 2 2500 de beste borstel. Je kunt deze aankoop nóg beter maken door ook direct de Oral-B Cross Action opzetborstels aan te schaffen. Dit betreft een set van 4 borstels, waardoor je één jaar lang het beste poetsresultaat kunt behalen. Uiteraard is het na dit jaar noodzakelijk om nieuwe opzetborstels aan te schaffen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze tandenborstel is de prijs. Voor andere vergelijkbare varianten betaal je vaak meer dan 100 euro. Deze tandenborstel heeft echter een prijskaartje van ‘maar’ € 68,00. Toegegeven; het blijft een behoorlijke investering, maar het is wel een investering waar je onwijs veel plezier aan gaat beleven.

We zijn bijvoorbeeld zeer te spreken over de poetsdruksensor. Lampjes in de tandenborstel worden rood indien je te veel druk uitoefent. Teveel druk kan voor schade aan het tandvlees zorgen; door goed op deze sensor te letten, kan je dus ook jouw tandvlees perfect verzorgen.

Bij aanschaf van de Oral-B PRO 2 2500 krijg je ook nog een handig reisetui meegeleverd. Met dit reisetui kan je de tandenborstel naar elke gewenste locatie meenemen. Uiteraard krijg je ook een oplaadstation meegeleverd. Met dit oplaadstation kan je ervoor zorgen dat de accu van de tandenborstel weer volledig vol is. Het opladen hiervan duurt 22 uur, waarna je vervolgens bijna een halfuur achtereen gesloten je tanden kunt poetsen. Ons advies is om eens in de 2 á 3 dagen jouw tandenborstel op te laden. Dit kan perfect als je bijvoorbeeld aan het werk bent of ’s avonds televisie aan het kijken bent.

Tot slot willen we nog benoemen dat je bij deze borstel de beschikking over twee poetsstanden hebt. Heb jij een gevoelig gebit? Dan is het aan te raden om voor de gevoelige poetsstand te kiezen. Hierbij geeft de borstel minder druk en worden je tanden dus minder ‘krachtig’ schoongemaakt. Als je een ‘regulier’ gebit hebt, voldoet de standaard poetsstand. Na afloop van een poetsbeurt ben je ongetwijfeld versteld van het resultaat. Deze tandenborstel is namelijk in staat om alle viezigheden en bacteriën uit jouw mond te verwijderen. Je geniet van een stralende glimlach en gaat zodoende stralend door het leven. De aanschaf van deze Oral-B elektrische tandenborstel is absoluut aan te raden!

De leukste cadeauwinkels van Nederland!