Wat is de beste elektrische tandenborstel van Philips?

De tandartsen zijn het unaniem eens; met een elektrische tandenborstel kan je een menselijk gebit op een perfecte manier reinigen. De roterende beweging van een dergelijke tandenborstel zorgt voor een perfecte reiniging. Om het helemaal af te maken, kan je met een flosapparaat de ruimtes tussen je tanden en kiezen ook nog grondig reinigen. Als je een elektrische tandenborstel en flosapparaat met elkaar combineert, ben je dus verzekerd van een stralend en gezond gebit. Daarbij is het uiteraard wel noodzakelijk dat je de tandenborstel op de juiste manier gebruikt; daarover kan een tandarts je perfect verder informeren.

Als je een elektrische tandenborstel aan wilt schaffen, heb je de keus uit een gevarieerd aanbod. Je kunt bijvoorbeeld voor een elektrische tandenborstel van Oral-B kiezen, maar ook Philips weet prima tandenborstels te leveren. In dit artikel richten we onze pijlen specifiek op de tandenborstels van het merk Philips. We bespreken hieronder namelijk welke elektrische tandenborstel van Philips het beste is. Daarbij hebben we gekeken naar het totaalplaatje; alles draait immers uiteindelijk om de prijs-kwaliteitsverhouding.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63

In onze ogen is de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 de beste Philips tandenborstel. Het doet ons goed om te zien dat deze tandenborstel ook door de Consumentenbond uitgeroepen is tot de beste uit een test. Dit geeft duidelijk aan dat deze Philips tandenborstel behoorlijk veel te bieden heeft.

Een van de kenmerken van deze tandenborstel is de unieke vorm van de borstel. Normaliter heeft een elektrische tandenborstel een ronde borstel, maar deze borstel heeft een ietwat ovale vorm. Hierdoor is de tandenborstel in staat om de tanden perfect te reinigen en om het tandvlees te beschermen. Uit onderzoek blijkt dat je met deze tandenborstel tot 7 keer meer tandplak kunt verwijderen dan met een reguliere tandenborstel.

Tijdens het poetsen kan je bovendien een beroep doen op de poetsdruksensor. Deze sensor geeft direct aan als je te veel kracht geeft. Dit gebeurt in de vorm van een tril. Voel je een tril uit de tandenborstel komen? Dan is dat een teken dat je minder druk moet zetten. Als je te veel druk blijft zetten, zorgt dat namelijk voor beschadigingen aan je tandvlees.

Onwijs handig is ook de lange accuduur van deze elektrische tandenborstel. Je kunt namelijk tot twee weken lang met één volle acculading doen. Dit is onwijs handig als je bijvoorbeeld voor een langere periode op reis gaat. Je hoeft dan niet elke dag te denken aan het opladen van de elektrische tandenborstel.

Bovendien geeft deze tandenborstel vanzelf een signaal als de opzetborstel vervangen moet worden. Hierdoor ben je ook te allen tijde verzekerd van een perfecte reiniging van je gebit.

Het enige nadeel is dat deze elektrische tandenborstel maar één stand heeft. Dat is echter niet al te gek als je naar het prijskaartje van de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 kijkt. Deze tandenborstel is namelijk onwijs voordelig te noemen!

De leukste cadeauwinkels van Nederland!