Wat is de beste BaByliss Pro krultang?

Vind jij het haar van Yolanthe Cabau van Kasbergen of van Katja Schuurman onwijs mooi? Dan is de kans groot dat je een liefhebber van krullen bent. Krullend kapsel is onwijs leuk en kent ook onwijs veel verschillende varianten. Heb jij helaas niet het genoegen om van nature krullend haar te hebben? Dan is er alsnog geen nood aan de man/vrouw. Je kunt namelijk met een krultang moeiteloos zelf krullen creëren.

Door de jaren heen zijn de krultangen steeds beter geworden. De hitte richt nagenoeg geen schade aan je haar meer aan, terwijl je zelf ook volledig zelf kunt bepalen wat de instellingen van de krultang zijn. Je kunt hierdoor relatief makkelijk je haar in de gewenste krul brengen. Kleine krulletjes, grove krullen of golven in je haar; het is met een hoogwaardige krultang stuk voor stuk mogelijk.

Wil je graag een nieuwe krultang aanschaffen? Dan heb je de keus uit een uitgebreid assortiment. In het assortiment van krultangen hebben enkele merken wel de overhand. Je kunt hierbij onder meer denken aan BaByliss. Dit merk is al sinds jaar en dag een bekende partij in de wereld van verzorgings- en stylingsproducten. Ook in de wereld van krultangen heeft het bedrijf een flinke naam op weten te bouwen.

De kans is dus groot dat je tijdens de zoektocht uitkomt op een krultang van dit merk. Je ziet dan ook direct dat het merk meerdere series kent, waarvan BaByliss Pro één van de meest bekende series is. Wil je uiteindelijk een krultang uit deze serie aanschaffen? Dan wil je ongetwijfeld weten welke krultang nou het beste is; het antwoord op die vraag vind je in dit artikel. Wij hebben namelijk meerdere krultangen van dit merk aan een strenge keuring onderworpen, waardoor we uiteindelijk een selectie hebben kunnen maken.

De beste BaByliss Pro krultang

We kunnen je nu alvast één ding verklappen; dé beste krultang van dit merk bestaat in onze ogen niet. Wij zijn namelijk groot voorstander van twee krultangen van dit merk. Over deze twee krultangen vind je hieronder een korte review. Lees deze reviews op je gemakje door en schaf vervolgens de gewenste krultang direct via onze webshop aan!

BaByliss Pro MiraCurl BAB2665SE

Deze prachtige en opvallend vormgegeven krultang is absoluut onze lievelingskrultang. De krultang heeft een keramische coating, waardoor je haar een zéér klein risico op een beschadiging loopt. Daarnaast kan je zelf bepalen wat de tijdsduur van het krullen moet zijn. Je bepaalt hierdoor altijd zelf hoe de krullen er exact uit komt te zien.

Het gebruik maken van deze krultang is overigens onwijs makkelijk te noemen. Je pakt een pluk haar van ongeveer 2 centimeter breed, je zet de krultang aan en je laat het pluk haar in contact komen met de krultang. De krultang slurpt nu al het ware de haarpluk naar ‘binnen’, waarna direct de perfecte krul gemaakt wordt. Hoe deze krul er exact uit ziet, bepaal jij dus volkomen zelf.

Als je deze krultang aan wilt schaffen, moet je wel rekening houden met een relatief grote investering. Als je niet zoveel geld aan een krultang uit wilt geven, kan je ook voor de hieronder beschreven krultang van BaByliss Pro kiezen.

BaByliss PRO BAB2273TTE

Deze krultang is een stuk goedkoper dan de hierboven genoemde variant, maar levert ook absoluut het gewenste resultaat op. De krultang is makkelijk te bedienen, is van een hoge kwaliteit en levert snel het gewenste resultaat op. Bij deze krultang heb je de keus uit maar liefst 15 temperatuurstanden; je zorgt er daarmee voor dat jouw haar nooit gaat beschadigen.

Heb je altijd last van pluizend haar nadat je van een krultang gebruik hebt gemaakt? Dat is niet aan de orde met deze krultang. Deze tang maakt namelijk gebruik van een zogeheten ionische technologie, waardoor je haar altijd pluisvrij blijft.

Het enige waar je rekening mee moet houden, is de opwarmtijd van 60 seconden. Je moet hierdoor iets langer wachten totdat je de krultang kunt gebruiken. Zodra de krultang opgewarmd is, kan je hier echter met onwijs veel plezier gebruik van maken. Qua prijs is deze krultang dus ook uiterst interessant te noemen; voldoende redenen om eens naar deze BaByliss Pro krultang te kijken!

De leukste cadeauwinkels van Nederland!