Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische tandenborstel

Het kopen van een elektrische tandenborstel is hoogstwaarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Nee, dit is vaak iets wat je slechts één keer in een paar jaar tijd doet. Doordat je het niet al te vaak doet, kan het voor sommige mensen als een uitdaging voelen. Een uitdaging die bovendien lastiger gemaakt wordt vanwege de grote variatie van elektrische tandenborstels. Verschillende fabrikanten hebben allerlei soorten elektrische tandenborstels ontwikkeld, waardoor het aanbod behoorlijk gevarieerd en uitgebreid is. In dit blog vertellen we jou graag waar je op moet letten bij het aanschaffen van een tandenborstel.

Het budget

Uiteraard speelt het prijskaartje van de elektrische tandenborstel een belangrijke rol. Ons advies is om vooraf te bepalen hoeveel geld je uit wenst/kunt geven aan de tandenborstel. Als je de prijzen in onze webshop bekijkt, zie je dat deze behoorlijk uiteenlopen. Je kunt een tandenborstel voor een paar tientjes kopen, maar er bestaan ook elektrische tandenborstels van meer dan 150 euro. Bepaal dus goed hoeveel geld je uit kunt en wilt geven.

De functies

Door de jaren heen zijn de tandenborstels steeds uitgebreider en innovatiever geworden. Ons advies is om goed te kijken over welke functies een tandenborstel beschikt. Bekende functies zijn bijvoorbeeld een timer, een poetsdruksensor en de mogelijkheid om je tandenborstel aan je smartphone te koppelen. Bepaal voor jezelf aan welke functies jij waarde hecht en ga vervolgens gericht zoeken naar de geschikte tandenborstel.

De opzetborstel

Een elektrische tandenborstel verwijdert 100% meer tandplak dan een reguliere tandenborstel. Dat verbluffende resultaat wordt onder andere behaald door de opzetborstel. Deze opzetborstels hebben een perfecte vorm, zodat al jouw tanden en kiezen perfect schoongemaakt worden. Bij het aanschaffen van een tandenborstel is het dus ook belangrijk om te letten op de opzetborstel. Bij sommige varianten krijg je standaard meerdere opzetborstels geleverd; ideaal!

De leukste cadeauwinkels van Nederland!