Met welk Braun apparaat kan je scheren en trimmen?

Vind je het leuk en stoer om jouw baard te laten groeien? Heb je echter ook wel eens dat je ’s ochtends denkt ‘ik haal mijn baard er even helemaal van af’? Als je een snelle baardgroei hebt, is het geen probleem om dergelijke keuzes te maken. In dat geval weet je immers dat je binnen de kortste keren alweer een volle baard hebt, waardoor je dus moeiteloos kunt bepalen om vandaag even jouw baard af te scheren.

Heb je echter ook wel eens dat je jouw baard even netjes bij wilt werken? Of met andere woorden: dat je jouw baard even netjes wilt trimmen? Indien je jouw baard zowel wilt scheren als wilt trimmen, is het aan te raden om hier een speciaal apparaat voor aan te schaffen.

In de afgelopen jaren zijn de scheerapparaten steeds beter geworden. Dit zie je onder meer terug aan de kwaliteit van de apparaten, maar ook aan de mogelijkheden die deze apparaten hedendaags bieden. Zo zijn er dus meerdere apparaten waarmee je een baard zowel kunt scheren als kunt trimmen.

Klinkt dat bij jou nou als muziek in de oren? Ben je daarom ook op zoek naar een geschikt apparaat waarmee je zowel kunt scheren als kunt trimmen? Dan hebben wij meerdere tips voor je, waarvan je ook meerdere tips in dit artikel gaat vinden. Persoonlijk zijn wij in ieder geval overtuigd van de apparaten van het merk Braun. Dit merk heeft – niet geheel toevallig – ook meerdere apparaten ontwikkeld waarmee je zowel kunt scheren als kunt trimmen! Ben je benieuwd geworden? Neem het artikel op je gemakje door en schaf direct het gewenste Braun apparaat voor trimmen en scheren aan!

Hoe werken dergelijke apparaten?

Als je een nieuwe scheerapparaat aan wilt schaffen, sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod van scheerapparaten is niet alleen zeer uitgebreid, maar is ook nog eens divers. Om meerdere redenen is het daarom aan te raden om jouw wensen eerst op een rijtje te zetten. Heb je hierbij besloten dat je graag een apparaat wenst te hebben waarmee je zowel kunt scheren als kunt trimmen? Dan is het goed om te weten dat er van een dergelijk apparaat eigenlijk twee varianten bestaan.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een scheerapparaat inclusief een meegeleverd opzetstukje. Dit betreft een opzetstukje waarmee je jouw baard kunt trimmen; je hoeft dit opzetstukje in principe alleen maar op jouw scheerapparaat te bevestigen. Als je dat gedaan hebt, kun je jouw baard op een ideale manier trimmen. Zet je het opzetstukje niet op jouw scheerapparaat? Dan kun je met het scheerapparaat jouw baard ‘gewoon’ scheren. Ideaal!

Je kunt echter ook kiezen voor een Braun apparaat waarbij je een totaalpakket meegeleverd krijgt. Wat we hiermee bedoelen? Nou, je krijgt hierbij niet alleen een scheerapparaat geleverd, maar ook nog een losse precisietrimmer. Dankzij deze losse precisietrimmer ben je dus ook in staat om moeiteloos jouw baard te trimmen. Wil je liever jouw baard even volledig scheren? Dan gebruik je hier gewoon het scheerapparaat voor. Ook dit is wat ons betreft ideaal!

Wat nu de beste variant is? Dat is echt volledig aan jezelf om te bepalen. Er zijn meerdere redenen waarom je voor variant A zou kiezen, maar er zijn ook meerdere redenen waarom je voor variant B zou kiezen. De keus is dus volledig aan jou!

Welk apparaat van Braun is aan te raden?

Wil je graag met één apparaat jouw baard kunnen trimmen en scheren? Je hebt hierboven kunnen lezen dat dit mogelijk is, maar dat je wel een keus moet maken tussen twee varianten. Gelukkig vind je deze beide varianten meerdere keren in het assortiment van Braun terug.

Als je in onze webshop naar het aanbod van scheerapparaten kijkt, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is echt heel uitgebreid, waarbij met name de apparaten van Braun in positieve zin opvallen. Wij bieden namelijk onwijs veel apparaten van dit merk aan; dit komt puur door de waanzinnige prijs-kwaliteitsverhouding van het merk.

Daarbij is het ook goed om te weten dat Braun allerlei verschillende soorten scheerapparaten op de markt heeft gebracht. Zo kun je bijvoorbeeld voor een scheerapparaat kiezen waarmee je droog kunt scheren, maar je kunt ook kiezen voor een scheerapparaat waarmee je nat kunt scheren. Wil je zowel droog als nat kunnen scheren? Ook dat is mogelijk met sommige modellen van Braun.

Wil je graag jouw baard kunnen trimmen én kunnen scheren? Ook daarvoor vind je in ons assortiment meerdere varianten terug, waarbij wij op onderzoek zijn gegaan naar de beste variant. Wat is nou het beste Braun apparaat om te trimmen en te scheren? Op die vraag vind je het in restant van dit artikel een passend antwoord!

Braun Series 3 3040 Wet & Dry

Persoonlijk zijn wij het meeste onder de indruk van de Braun Series 3 3040 Wet & Dry. Met dit apparaat kun je zowel nat als droog scheren én kun je ook nog jouw baard trimmen. Hoe dit werkt? Nou, dit apparaat heeft een ingebouwde precisietrimmer.

Met een simpele beweging weet je deze precisietrimmer uit te schuiven, waardoor je jouw baard/bakkebaarden direct kunt gaan trimmen. Indien je jouw baard even volledig wilt scheren, kun je de precisietrimmer weer inschuiven. De werking is niet alleen super makkelijk, maar levert ook nog eens snel het gewenste resultaat op. Wij zijn in ieder geval onder de indruk van de mogelijkheden van dit apparaat.

Daarbovenop komen nog eens twee voordelen. Het eerste voordeel heeft betrekking op de scheermethodes: met dit apparaat kun je namelijk zowel droog als nat scheren. Daarnaast is het ook een absoluut voordeel dat dit apparaat echt voordelig geprijsd is. Voor een bedrag van nog geen 100 euro kun je al de trotste eigenaar van dit geweldige Braun apparaat worden. Een Braun apparaat waarmee je jouw baard dus zowel kunt scheren als kunt trimmen. Wat wens je nog meer? Check direct ons assortiment voor dít Braun apparaat en vele andere interessante apparaten van dit merk!

De leukste cadeauwinkels van Nederland!