Hoe kun je een krultang het beste gebruiken?

Wil jij jouw haren in een prachtige krul kunnen brengen? Ben je daarom op zoek naar de beste krultang die binnen jouw budget past? Dan ben je in ieder geval bij verzorgingstore.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk een divers aanbod van de beste krultangen, waardoor je méér dan voldoende keus hebt.

Wij zijn echter niet alleen een aanbieder van krultangen, maar ook een informant. Wij schrijven namelijk meerdere artikelen over het gebruik van een krultang, waardoor jij uiteindelijk jouw krultang op de beste manier kunt gaan gebruiken. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren waarop je een krultang kunt gebruiken.

Na het lezen van dit artikel weet je dus exact hoe jij jouw krultang het beste kunt gebruiken. Je weet precies op welke manier je grove krullen kunt verkrijgen, je weet precies op welke manier je stijlvolle krullen kunt verkrijgen en je weet ook precies hoe je met een krultang jouw haar kunt stylen. Ja, dat is namelijk ook nog mogelijk!

Ben je benieuwd geworden? Neem het artikel op je gemakje door en laat je verrassen. Nadien heb je in ieder geval nooit meer moeite om jouw haren in de gewenste krul te brengen.

Hoe maak je grove krullen met een krultang?

Gaat jouw voorkeur uit naar grove krullen? Dan is het sowieso aan te raden om te kiezen voor een krultang met grote platen. Dankzij de grote platen is het namelijk een fluitje van een cent om de grove krullen te creëren. Ben je uiteindelijk gegaan voor een krultang met een kleinere plaat? Dan is het alsnog mogelijk om de grove krullen in jouw haar aan te brengen, maar dat duurt dan een stuk langer.

Zodra je een krultang met grote platen in jouw haar ‘steekt’, ben je eigenlijk al klaar. Pak dus een pluk haren, plaats de krultang hier om heen en haal de krultang vervolgens naar beneden. Je ziet nu direct dat je een fraaie, grove krul in dat plukje haar aan weet te brengen. Herhaal dit over jouw gehele kapsel en voorzie jouw gehele kapsel daarmee van prachtige, grove krullen.

Je kunt de grove krul overigens ook nog op een andere manier aanbrengen. Bij deze manier kun je de krultang met grote platen in jouw haar draaien, waarna je de krultang vervolgens weer uit jouw haar draait. Door deze draaiende beweging ben je ook in staat om grove krullen te creëren.

Wat van deze twee deze varianten nou de beste optie is? Dat is eigenlijk volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Probeer voor jezelf te bedenken wat jij de prettigste variant zou vinden en ga vervolgens op zoek naar een juiste krultang. Daarbij is het advies wel om te kiezen voor een krultang met grote platen: daarmee gaat het creëren van grove krullen sowieso een stuk makkelijker!

Hoe maak je kleine krullen met een krultang?

Gaat jouw voorkeur uit naar kleine en stijlvolle krullen? Ook dan is het mogelijk om deze krullen met een krultang te creëren. Het advies hierbij is om een krultang met kleinere platen te gebruiken. Dankzij de kleinere platen ben je beter in staat om de kleinere krullen in jouw haren aan te brengen.

Ook bij het creëren van kleine krullen heb je weer twee mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om de krultang in jouw haren te draaien en vervolgens de krultang weer uit jouw haren te draaien. Je kunt echter ook een pluk haar nemen, jouw krultang er om heen te plaatsen en vervolgens de krultang naar beneden te halen.

Meer informatie over het maken van krullen met behulp van een BaByliss krultang is in onderstaande video te vinden. Hierin wordt ook duidelijk voorgedaan op welke manieren je de nou grove- en kleine krullen kunt creëren:

https://www.youtube.com/watch?v=9USHdyQc27A

Hoe kun je jouw haar stylen met een krultang?

Wil je heel graag jouw haren stylen? Heb je echter nog geen stijltang in huis? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw haren te stylen met behulp van een krultang. Hoe je dat kunt doen? Dat leggen we graag hieronder in het kort aan je uit.

Als je jouw haar met een krultang wilt gaan stijlen, heb je een speciale krultang nodig. In onderstaande video vind je bijvoorbeeld meer informatie over de Dyson Corrale krul- en stijltang. Dat is eigenlijk een apparaat waarmee je van het beste van twee werelden kunt genieten: met dit apparaat kun je namelijk jouw haar stijlen én jouw haar krullen.

https://www.youtube.com/watch?v=K-NcvixjFSA

Moraal van het verhaal: als je jouw haar wilt stijlen met een krultang, heb je daar een speciale krultang voor nodig. Dit is niet zomaar een krultang, maar is in de meeste gevallen een combinatie tussen een krultang en een stijltang.

Het belang van een goede krultang

Het mag duidelijk zijn: als je jouw haren wilt krullen, heb je hier een speciale krultang voor nodig. Je kunt hierbij kiezen tussen allerlei verschillende varianten, waarna je dus de gewenste krul kunt gaan creëren. Gaat je voorkeur daarbij uit naar een grove krul of toch naar kleine krullen? Als je voor één van de beste krultangen kiest, kun je overigens allerlei soorten krullen gaan creëren.

Voor het vinden van de beste krultang ben je bij Verzorgingstore.nl in ieder geval aan het juiste adres. Wij werken namelijk met allerlei merken samen, waardoor wij in ons assortiment alleen maar de beste krultangen aan kunnen bieden. Merken zoals BaByliss en Remington bewijzen bijvoorbeeld al jarenlang dat zij geweldige krultangen weten te fabriceren. Van bijvoorbeeld deze twee merken vind je dan ook de nodige krultangen in ons assortiment terug.

Om jouw zoektocht naar de beste krultang zo makkelijk mogelijk te maken, kun je ook gebruik maken van de filters. Met de filters (aan de linkerkant in onze webshop) geef je jouw voorkeuren door, waarna onze webshop alleen nog maar het juiste aanbod toont. Daarmee weet je dus razendsnel de beste krultang te vinden, waarna jij jouw haar in de gewenste krul kunt gaan brengen!

De leukste cadeauwinkels van Nederland!