3 tips om uw huis aan te passen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u zolang mogelijk in uw huidige huis wenst te blijven. Uw huis heeft tenslotte veel herinneringen, u voelt zich daar thuis en u heeft alle gemakken bij de hand. Als u ouder wordt, kunt u echter wel tegen obstakels aan gaan lopen. Het traplopen gaat bijvoorbeeld niet meer al te makkelijk. Ook kunt u moeite hebben om in de douchebak te stoppen; dat is te wijten aan de hoge rand van de douchebak. In dit artikel stellen wij u graag 3 tips voor. Met deze tips is het mogelijk om alsnog comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen.

Traplift

In het assortiment van seniorenplek.nl vindt u onder andere trapliften terug. Een traplift is een perfect hulpmiddel voor senioren die moeite hebben met traplopen. U gaat op de traplift zitten, u drukt het knopje in en u wordt comfortabel naar boven gebracht. Met een traplift kunt u dan ook probleemloos de bovenste verdieping van uw huis bereiken. Hoe prettig is dat?

Sta op stoelen

Naarmate u ouder wordt, verliest u kracht in uw lichaam. Het is hierdoor niet altijd meer even makkelijk om bijvoorbeeld uit een stoel op te staan. We kunnen u dan ook zeker aanraden om naar de zogeheten sta op stoelen te kijken. Dit zijn comfortabele stoelen waaruit u relatief makkelijk op kunt staan. Ideaal dus!

Toiletbeugel

U moet ongetwijfeld een paar keer per dag naar het toilet. Als u eenmaal op de toiletpot zit, is het niet altijd makkelijk om overeind te komen. Met een handige toiletbeugel kunt u dat relatief makkelijk oplossen. De toiletbeugel biedt u houvast, zodat u probleemloos en soepel op kunt staan van het toilet.

De leukste cadeauwinkels van Nederland!